BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 13, 2010

Tiba -tiba !

Salam Ramadhan semua...
esok dah nak masuk 3 ramadhan...awal2 kira la...nanti lama2 lupa jugak..hua3 =P
Aku baru lepas chating ngan k.eyza..  kawan lama..hehe
dia tengah mengandung anak sulung sekarang..
dia ceritakan kat aku pengalaman pertama dia ni..
dia cakap baby dah pandai tendang2..tapi best dia cakap..hihihi
aku tanya la dia akak, macam mana nanti kalau baby tu dah besar sikit dalam perut dia tendang perut akak kuat2..dia tumbuk2 buah pinggang akak... pastu dia cubit2 hati akak..pastu dia tak sabar2 nak kuar dia KOYAK perut akak! kak eyza pun "WANI!!! apa mengarut ni mimpi ngeri akak malam ni la.."
hahah..asal aku fikir lebih2 ni..mesti karangan semalam punya pasal..haih..
rosak2..
jangan risau akak..takkan la baby tu nak wat gtu..lain la kalau.................jeng jeng jeng...
hahaha....dah cukup2..

selamat berpuasa ye kawan2 =)
syukur, tahun ni masih lagi Allah SWT bagi kesempatan untuk kita beribadah..Alhamdulillah...
jangan sebut bosan lagi yer wani..orang lain tu x ckup tangan nak buat keje =*

5 comments:

cik ena merduwaty said...

selamat berpuasa cik wani..miss u so much..=)

sizuka[Izzati] said...

selamat berpuasa cik wani.nnti tgoklah waktu cik wani pregnant mcm mana[err kalau mse tu berblog lagi.hehe]

Mama JnJ said...

cik wani dan cik merduwaty ini kawan rapat ye..baru tahu sekarang..
wani kak lagi bosan duk hospital semalam 2 jam dah tak tahan asyik teringat JNJ..huhu

Onelove...Jambu merah warna said...

cik ena..miss u too.. -_- nanti kita bkak pose same =P

Onelove...Jambu merah warna said...

cik izzati.. hihi..mcm lmbt je lg =P
cik izzati dlu la ..
semoga sy pn kuat smngat utk berblog mcm blog sizuka world =)