BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 16, 2010

Contest ABC ~!!

Sedapnyer kalau dapat ABC bulan2 pose camni kan2..lalala~
manis, sejuk, nyaman..haha..mengarut ..
nak join contest ni, bukan contest buat ABC ok T_T
Dak Aiz buat contest la..boleh rujuk sini ek~ Aiz Batu Campur
pemenang akan di cabut setiap hari isnin sampai habis bulan Ramadhan..  tapi takpe mungkin cik wani akan mintak En.Aiz panjangkan contest sampai habis puasa 6... hahah..
nanti Aiz cakap  ^_^melampau^_^ sabar Aiz, bulan pose nih kanggg...
teheee ~

cik wani nok citer sket gane leh kenal dengang dak Aiz n ABC nye..
MARI DEKAT... MARI DEKAT...
Saya ni memang la suka blogwalking bila ada masa terluang...seronok bila dapat kawan baru kan... 1 hari tu masa tengah ziarah blog mama J&J , kak Suhana yang comel tu tiba2 ternampak la kat blog list beliau ada blog aiz batu campur..tgk nama mcm pelik jer kan nape aiz, nape x ais.. budok ni dop pndai ngeja kot, hati berkata2...
try la bukak.. bila bukak, mesti la nk nmpak header dulu kan..kan2?
bila tengok header die, wah memang dah tau la pro punye blog.. yelah, biase buat sendiri mana pandai buat ala2 3D mcm tuh... nmpak mcm blog rasmi gtu..paham x..
lepas baca 1 entry, rasa nak baca lagi sebab cara penulisan dia comel sesangat..
pastu baca lagi dan lagi, wlaupun sangat geram kat READ MORE tu..ngeeee~
dah la pndai melukis, terer bab grafik... TETIBA...jeng3..
detik cemas, baru tahu, umur beliau baru 19..lorh budak lagi..terer T_T
dak Aiz ni punye pemikiran sangat jauh ke depan, memang tak macam budak..dia tak sambung belajar, tapi dia tahu apa yang dia nak dan apa target dia..tabik la...
ada lagi yang aku x explore dari blog dia sebenarnya..hehe
pastu lagi yang saya suka dia ada persamaan dengan saya, sayang sangat2 kat kucing dan otak duit..keh2
kalau nak cerita habis macam panjang sangat jer..huk2.. sila tengok sendiri blog beliau..anda pasti jatuh cinta =P

ciri2 header..
Aiz, yang paling penting header tu kena sesuai dengan template blog nih, kaler die kena matching orang ganu kate...hehe.. saya mau yang nampak sangat ladies (kena gtau sebab aiz lelaki =p), comel, ceria...ala2 puteri yang bahagia dengan kehidupannya..
apa lagi ek.. ntah la..buat la yang Aiz rasa sesuai..lalala ^_^
sekian...



4 comments:

AiZ said...

memang mendalam tul u kenal aiz.. ini sudah melampau .. hakhak.. ^__^ orang ganu upanye... aritu aiz ade lawan chess mssm dekat ganu.. tapi org ganu yang menang.. org ganu memang kebal gitu.. ^__^


gud luck ^__^

Onelove...Jambu merah warna said...

haha..lau ada salah silap atau trksar bhasa dlm entry mtk maaf..hehehe..
kebal ..btul =)

tq ^_^

encHIx laNDax said...

Gudluck!!
hehek~~ganu kitooo~~alalla

nurayunni said...

cayok2 org ganu..nak msuk gop lar...