BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 24, 2010

Award

Raya dah nak dekat la.. ibu2 pon sibuk buat kuih raya..
ayah2 sibuk buat ape? sibuk main mercun dengan anak2.. hihi..
tak payah la main mercun.. bukan dapat apa pun.. sekali meletup je pastu habis..
tak rock betul.. baik  duit tu belanja family buat BBQ ker..
tak serik2, tiap2 tahun pun ada orang putus jari, buta mata.. ni ada yang mati pulak..
mintak jauh la yerk..
teringat pulak masa kecik2 dulu , ada  suatu hari bulan puasa, lepas terawikh kami 1 family lepak2 depan tv..
masa tu kami duk flat polis tau, tingkat 3.. tiba2 bunyi mercun kuat giler.. si abah yang terkejut membebel lah, anak sapa la tak reti sangat ni main mercun dalam kawasan balai polis, budak kecik nak tido ke apa..
Tetiba, ada anak jiran datang, pak cik, dila main mercun bola, dia campak kat bawah..
oh adik pompuan sorang tu memang degil orangnya..
kitaorang sume nak gelak ada, takut pun ada..hahah.. terima la nasibnya..
ada moral value tak? hahaha...

oh, saya ada dapat award.. sebenarnya tak tau nak buat pe dengan award ni..kuang3




     dari en. Arul

tag untuk yang rajin2 komen kat sini lah..
Nasri
Aidi Safuan
Gen Fujita
Irfan Johan
Kelana Fana
Uruchimaru@KF
Koroe




                                                                      dari cik ceja
tag untuk :
Cik moon
Mr.Curly (sebab rambut dia cantik =P)
Cik arnab
Cik Nurayuni
Life Kami
Cik Me suya
Cik Rina





                 


                                                                   dari cik Arianna

Tag untuk :
Cik Ena
Mama JnJ
Cik Izzati
Cik Jari
Cik Pu3mas89
Cik Yanie J




Kalau boleh nak tag semua..haih...
nanti dapat award lagi tag orang lain pulak ^_^

kepada Arul , cik ceja , ngan cik arianna thanks banyak2 tau.. follow blog korang ketat2 =)

5 comments:

Aniza said...

Wah banyaknya award?
untuk saya tak ada ke? hehe.
Tahniah dan selamat berblogging.

Gen Fujita said...

eh eh nama saya ada, terima kasih banyak :)

Onelove...Jambu merah warna said...

Cik Aniza : thanks.. ada2.. nanti tau =)

Gen Fujita : sama2..thanks rajin komen =)

sizuka[Izzati] said...

hohhhhhh.byk award tuh.heeee~

Cik Moon said...

waaa...thanks...nama cik moon ada..hehehe...