BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 28, 2010

Mari menggeledah~!!

Berita terkini, di laporkan 1001 buah pasaraya di ibu kota telah mengalami kerugian sejak beberapa bulan yang lalu.Hal ini kerana, penyumbang terbesar kepada pasaraya2 terbabit telah melarikan diri, di khabarkan telah insaf.titik.

Ok mengarut..lalala~
Semenjak dua menjak berada di rumah ni, aku tak shopping langsung la.....hahah..tipoo..
beli barang jugak, tapi beli yang penting2 aje..tak mengarut macam dulu...BAGUS wani~!!

Tadi geledah2 lappy , terjumpa 1 folder yang bertajuk kesayangan & teruja..Amat banyaklah gambar mengarut2 di dalam itu..hemo2..mau delete, semak jer..hahah..tapi untuk kenang-kenangan, letak dalam belog dulu =P


mari tengok, tak nak tengok pon kena tengok jugak..hahah..





ape benda ntah..gler mnyemak atas katil.. nak tido pon diorang yang lebih2..last sekali diorang tido bawah..nah padan muka.. dah la buat rumet menyampah, sebab sume pink, dia cakap mana ada beruang warna pink, warna biru..ngeh2.. 






Loker yang penuh dengan barang yang mengarut2.. ntah brape byk losyen, myk wangi. mekap, acsesori..
bila kemas barang nak balik umah, dah penuh 1 kotak..haih insaf..pakainya tak pn..eyeshadow banyak gler beli, tapi tak penah duk pakai pun..bila tengok kat kedai geram pulak T_T
 beg pun geram je nak beli, tapi time nak pakai segan pulak..




Jam ini sangat sayang, beli kat carefour, harga rm6.90.. comellll..






Teruja tengok , amek gambar, tak tahan minggu depan g beli jugak...huhuh.. dapat yang warna kuning hijau.. nasib baik cantik, selesa, puas hati.




kesayangan, tapi tak leh guna dah...






kadang2 kalau kamu rasa comel, tak perlu beli pon takpe T_T  berpijaklah di bumi yang nyata..ok, x penah pakai..





suka ros ^_^



tak tahu nape g beli gelang ni.. macam tak cantik pun..huhu.pakai sekali T_T





ini comel..sayang2.. tapi kat mana agaknya sekarang ek.. -_-







Yang ini teruja.. si gadis bertudung pink buat brick laying.. suka..hahah.. tapi tobat taknak dah.. PENAT
sijilnya ntah ke mana, ada kawan baik hati tolong simpankan.. tapi plezz bagi kat tuan dia punya ni.. huu.. plezzz...




bersambung lain kali, penat dah upload gambar..kenangan zaman belajar ^_^ miss u UTM ***













12 comments:

Dark Half said...

wahhh....obses btol awk dgn kaler pink..hehe

sizuka[Izzati] said...

whoaaaahhh gelang2 tuh comel oh.memang queen of pink nih:P

Pinky Pixie said...

woah, sume pink. boleh join contest i love pink dr sy.. hehe =)

Onelove...Jambu merah warna said...

huhu..tu la bila nak beli pape mata ni nmpak yang warna pink dulu..kadang2 da beli baru perasan warna pink lagi..tapi baju x byk wrna pink, sbb rject awal2 wrna pink =P

Al said...

kehidupan semasa bergelar siswi..haha macam2

Aidi-Safuan said...

pergh. smart gler jam yang berharga RM6.90 tuh. elok lagi ke tak jam tuh? :P

Onelove...Jambu merah warna said...

Al : betul tu, mcm2... huhu

Aidi : elok, tapi x nak gerak jarumnye.. pakai saje2 blh la..hua3

iRfan Johan said...

wahahaha..teruja tgk locker die, cm pasaraya dah...hehe!!

Onelove...Jambu merah warna said...

pasaraya? haha.. memalukan btul..insaf dah..hu3

kak ina kl said...

akak pun peminat pink jugak..suker pink ataupun merah

bdk johor said...

eh2..ape ni..org xnk tengok pon dipaksa sruh tengok jgk ek. hehehe

shah kyubi said...

wah..meriahnye loker die..hehe
tgk gmba2 2 ade yg trkesan kt ht..=b