BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 14, 2010

Rasaku . . .

Salam Sabtu...
hari ni hari sabtu, tengok kat kalendar tadi ^_^
bangun pagi tadi, tengahari sebenarnya =P
lepak2, pastu bukak laptop..
main FB jap.. main eh?
tiba2 terbukak blog kazen yang agak dah lama tak melawat..sibuk la katakan.. sampai blog kazen di lupakan...sory ma kazen =P

Firstly  kita mulakan dengan akak yang sulung..
SPM tahun ni...sama ngan adikku..huhu
nama dia Nur Najwa.. 
pastu g blog adik dia..baru darjah 5..
nama blog advance lagi... The Blink of An Eye klik untuk lawat blog diorang ok =)
Sangatlah teruja baca blog diorang.. aku pun tak mampu untuk berdiari dalam blog ni..sebenarnya aku penyegan + perahsia..hihi.. lagi2 nak banding dengan umur diorang.. dolu2 time aku umur macam diorang 1 apa pun tak tahu kot..haih.. budak2 sekarang memang dahsyat =)
cik najwa, cik azimah...sila cakap thanks kat k.wani kerana berjaya memujuk abah kamu untuk belikan brukbeng...tehee....lalala~

 Tiba2 teringat kenangan lama2...
isy da lama tak jalan2 umah diorang ni..tak raya dengan diorang ni...
dulu rumah dekat sikit boleh selalu jalan2...
si azimah ni dari kecik lagi rapat dengan aku..asal jumpa je mesti nak duk atas riba..sampai besar darjah 1 pun..hai nasib baik cik adik kecik je... lepas tu berebut dengan adik die sabrina kan..ok, meh duduk 2 2 =)
Ingat lagi ke kamu? 
si Hafizah dulu kecik2 banyak cakap betul.. tak pernah diam mulut dia.suka tanya macam2..
lagi2 bila tengok tv...hahaa..macam2 dia nak tanya.. macam kita yang buat cerita itu pula =P
COMEL ^_^
Si Najwa biasa la kan..anak sulung..tegas tapi penyayang..ye tak ? hehee..
Sabrina si budak comel asyik senyum ngan gelak jer...geram !
Azimah jangan main2, si budak pendai lagi hebat..tegas dan garang..haha...
dulu kecik2 manja =)






                               Tegas kan? hehe...










                            Si kecik jangan dilupakan~

 Semoga kalian semua bahagia dan berjaya dunia akhirat...
Jangan lupakan kami ok ^_^ sayang uollsss ketat2  ..
Walau jauh di mata tapi dekat di blog okeh * 
blog uollss dahsyat... wlaupun budak kicik..hihi..





p/s : 4 Ramadhan

3 comments:

Hamzah Ian said...

wa~` semua orang ade blog skrg..

Salleh Gregor cakap, "Kepada Yang Berpuasa: Fuck You Off"

sizuka[Izzati] said...

whooooo.kecik2 dah ade blog.cool~

Onelove...Jambu merah warna said...

huu..pnulisan x mcam budak2 sangat lak tu..