BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 20, 2010

Rindu cik Sarina...

Perhatian : Entry yang sarat dengan kerinduan.

Cik Ena..
saya rindu kamu.. macam mana ni T_T
kan bagus kalau boleh macam dulu lagi...
kalau dulu g mana2 pun sama2.. semua sama2..
sekarang, esok..tak lagi -_-
Sebaknya saya...kita bakal gedik2 sama2 lagi ke..
rindu nak dengar cik jerit la..hehe.. 
masih lagi ingat saat kita berpisah suatu masa dahulu...saya sungguj blur..
macam tak percaya..saya yak terfikir eni jadinya T_T
saya tahu orang mesti ingat kita over kan nangis bagai nak rak..huu..
cik anta org turun bawah..cik tak tunggu saya naik kete..
cik naik..cik tak bagi org ikut..cik marah orang T_T
rindu nak jalan2 ngan cik, shoppg ngan cik, study ngan cik, mandi 
macam2 lagi..cedihnyer..










            betapa sukanya kita amek gmbar dalam kelas..tehee..





                                         






















              Bunga cik ena bagi..suka sangat2...macam kita kan cik..tapi persahabatan kita xkan layu..
Pahit manis, adat lah kan cik..

banyaknya gambar..erk..
cukuplah tu..nanti bengkak pulak mata saya esok T_T
sayang cik ena ketat2...
take care my dear..
mmmmmuah~!!



p/s : cik ena BFF saya, kami bukan les..plez take note *_*

10 comments:

Aidi-Safuan said...

ala, nak rindu jugak....

Gen Fujita said...

patutlah macam pernah tengok kawan tu kat satu blog tu, rupanya kawan-kawan dia jugak ya :)

NARDtheNERD said...

best fren u ek?.. =))

Onelove...Jambu merah warna said...

Aidi Safuan : boleh2..rndu byk2 ea..

Gen Fujita : hehe..merduwaty cik ena pnye blog..=)

Nard : ha ah..bestfren plg best ^_^

Prince Halilintar said...

macam same jer muke dlm gambar tu..kembar ke?

Aidi-Safuan said...

ala, nak rindu sket jer dah la. :P

cik ena merduwaty said...

ala sedihnyer..saya esok test statistik...huhu

cik wani xmo sedey2 k..lepas raya kiter jumpe..insyaAllah..

saya rindu kan cik jugak...sgt2..lebih2 lagi sy ni kesorangan da skg..g kelas sorg2..balik sorg2..huhuhu..time ni sgt2 la teringat kan cik...huhuu...

slalu je nak salahkan takdir...tak baek kan...huhu..
tpi sy redha...doakan saya selalu supaya selamat disini...=)

Onelove...Jambu merah warna said...

prince charming : ha ah kembar =) hehehe...cik ena cun, wani bese je..

Aidi : x boleh, syaratnya kne rndu byk2 =P

cik ena : cik jgn selalu sorang2 eh..kan lina ada, fara ada, atie ada..ajak diorang tao..gud luck cik syg^_^

Aidi-Safuan said...

la, ada syarat ke? xde tulis pon....

♥iLe irnadiana♥ said...

Oit,korang berdua bukan sama2 kt UTM ke?? :)