BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 14, 2010

Header . . .

Wah2... masih kekenyangan lagi..
bila buat keje sekejap jer rasa masa berlalu..huhu..
entry ni saja jer nak cakap pasal header.. 
tiba2 ak rasa bosan dengan header dengan layout semua..
buruknya nampak..
yelah masa buat hari tu tak brapa nk tinjau blog orang sangat..
baru lagi kan... dah la blog aku ni meriah gler.. nama pon planet jambu gewdiks kan..tu yang nampak gedik..muahaha.. =P
tapi nak tukar baru semua sayang jugak.. ..hihi..ceh cakap buruk tapi sayang pulak..apa ke poyo kau nih..
pastu nanti nak masuk balik nuff punya iklan..CEREWET!
Header aku sekarang 



oh! so simple... tak sampai 10 minit pun siap.. hari tu bajet saje nak try..cincai2 jelah..tiba2 terlekat lak -_-
ok saya malas..hihi...

tadi tolong buatkan cik adik azimah punya header, siap tukar dia punya template sekali..
Dah siap.. tapi nak cari gambar yang best2 punya la susah..last2 guna apa yang ada jer..huuuu...
simple jugak.. nak buat camne tak jumpa gambar T_T



Dia nak tukar nama blog..hehe... 
simple, tapi perah otak jugak sebeb baru cuba buat benda2 gini..haihh..




Sejujurnya aku lagi selesa tenang aman nyaman tengok blog ni..
cik adik..tukar jom.. T_T
takpe cik wani, lepas ni try buat yang lebih cantik eh... ^_^
syok sendiri betul..biar la..hihi.....
itu sahaja...sekian..


p/s : kalau nak tengok diari puteri yang terang terangan ni boleh klik sini...

4 comments:

cik ena merduwaty said...

cantik r cik buat..hehe..=)

sizuka[Izzati] said...

wah kreatip kreatip buat header sendiri.sy tak reti.haha~sume copy yg dah ade dekat website.header sendiri cool~

Cik Jari said...

wah...terer la edit2..nice pic

Onelove...Jambu merah warna said...

mekaceh..huhu.. baru nk cube.. klaka je...bdk2 punye blh la =P