BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 23, 2010

Selamat Hari Raya lagi

HAHAHA...
oit awal2 da gelak...kuang3...
ok saja gelak untuk menghilangkan kekacau bilauan dalam hati...

rasanya tahun ni ramai gilak yang tanya rumah kat mana, nak datang beraya la..Oh mungkin sebab tahun ni ada FB jadi orang senang nak kontek..
tapi maaf la kawan2 sekalian... cik wani tak dapat menjemput bahkan menghalang lagi korang datang beraya...
rasa bersalah gler2 sebenarnya... tapi nak buat camne..kuang3...
lu tau x gua dah pindah Pasir Mas babe..
huih, sume barang2 dah angkut p sana.. kat umah kat sini, kosong kot, yang ada, katil, tv ngan laptop jer... lau korang datang mana la korang nak duduk, apa la aku nak bagi ko makan...segan weh.. hahaha..
tu la orang ajak g raya kat pasir mas tak nakkkk...
bukan sombong okeh.. lalala~
tahun2 lepas takde plak korang nak datang beraya T_T  

tapi sebenarnya korang bukan baca pon apa aku tulis ni kan... sebab takde pon kawan2 yang kenal tau pasal blog ni..ahakssss..
uwaaaa...serba salah gler... nak bagi datang ke tak payah...hua3

9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

sek bek hambe xknl cik love..!

apepun ..slmt hari raye..=)

Mama JnJ said...

Salam
Rasanya belum terlambat untuk daku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untukmu wani....
Maaf Zahir dan Batin anda ada kata-kataku selama ini menggores rasamu...
muaaahhh

shah kyubi said...

i dh sparuh jln gi umah u..u x bg i pth blk(smbl trtunduk)..hu3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat hari raya ..selamat makan kueh raya..selamat semua

SheY PuLL said...

heheh saye bace2...:)
owh xpe....pas nie saye p beraya kat PASIR MAS je...:)
heheh mmg asal kelantan kew?
jap2..pasir mas terengganu ke kelantan..:(
saye ada masalah igat...

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho xpe2
tahun dpn kalau ad rezeki buat la open house
huahuahua
time tuh dh xkosong dh kot @@

♥iLe irnadiana♥ said...

aku baca okeyh setiap patah perkataan yang kaw tulis..haha! :)

Najwa said...

P.mas k.wani?

hamzah ian said...

WAAAA