BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 25, 2010

ngeri , seram , geli.

oh tajuk nak gempak aje..eh gempak ke..penat lah nak bagi tajuk..pikir tajuk je pon dah 10 jam..
banyak giler benda nak citer..tapi satu2 lah wani. jangan tamak..
tetibakan macam agak kekok nak bahasakan diri... takkan nak bahasakan aku.. sebab ramai jugak yang pangkat kakak baca blog ni..hehehe...segan lah i (malu2 kucing) sejak bela kucing ni, saya bagi perhatian jugak la kat  sesapa yang duk bercerita pasal kucing..kalau dolu2, dengar jer, tapi amek pot sangat..sekarang ni giler semangat.. ahahaks.. kucing comel kan....kan2? kan la...

bagi sape2 yang memahami kucing ni, mesti rasa kucing binatang yang sangat over lah.. macam berlakon pon ada... geram sangat bila tengok dia tengah takut, kucing saya sangat takut kat budak2 kecik, dia trauma kena kenyek kot..kenyek? haha.. menggigil dia.. kalau boleh nak nyorok yang amat..serius tak tipoo..
dia pantang nampak lori sampah...mencicit2 lari.. bila nampak musuh berdiri habis bulu roma dia..
bila orang makan dia mesti sibuk buat2 manja bila orang tak layan dia tunggu ah, mula r buat2 telan air liur, jilat2 bibir, konon air liur dah meleleh sangat la..eeeee..geram2..
malam2 sibuk nak tido kat kaki orang siap tongkat dagu kat kaki orang.ngengada...dapat tido kat lengan orang lagi la lena...

si adik buat kucing macam baby.. asyik riba jer.. naik rimas kucing tu...
kalau geram sangat dia g cium mulut kucing tu..haih..bila subuh tak payah ada jam loceng, asal subuh jer dia kejut..keliling 1 katil.. tapi time orang tengah solat kena jaga2..jap ag time sujud dia gigit kepala orang, tak pun dan2 dia duk kat depan nak sujud pun x boleh... sangat nakal..

tapi semalam ntah dia gado bila, balik2 dah berdarah2...T_T  sangat lah tertekan bila anak yang disayangi cedera begitu...uwaaa...











Kesian kan...perlukah di jahit luka yang tembus sampai dalam mulut tu...ngeeee~!
cepat2 baek sayangku, buah hatiku T_T







oh my yuyunk....

12 comments:

sizuka[Izzati] said...

sy takut kucing.heeeee~

CiK UnGu ViOLeT said...

aloo ciannye!
sy jugak peminat kucing n pernah bela hmpir 15 ekor kat rumah..:D

Onelove...Jambu merah warna said...

wah banyaknya...saya sekor pn x trjaga..tu yg mnja hbs..hu2

teratakindah said...

comeynye kucing tu..nak boleh?

shah kyubi said...

cian nye tomy..dlu kucg org kne gak mcm 2 tp kt prut..atuk ltk ubat ape ntah..wrne kuning tp bsuk skt..smoga tomy cpt smbuh..

Mama JnJ said...

kak suka kucing gak wani..dulu masa bujang..laa ni dah kurang tapi kalu abah jnj tak nampak, akak curi-curi belai kucing adik kat kampung hehe, dia marah tu hehe

Onelove...Jambu merah warna said...

teratak indah : xbley2.. tu tu jer ank...hahaha

Onelove...Jambu merah warna said...

Shah : tq darling...huhuhu.. ubat wrna kning iodin kot =P

mamajnj: knape abg akak x bagi? akak ada alahan ke..

mr.curly said...

sapukn je dgn mnyak gamat, bole gak.. jgn mnyak tanah dh le.. hehe

Uruchimaru @ kf said...

kucing sgt takut dgn hambe..sbb nnti hambe suke gomol,klu terJUMPE hee..!

Balqis said...

saye SUKEE kucing..org pggil saye mak kuceng..haha~~

shah kyubi said...

ubat org kmpg..bau die x mnyelerakan..hehehe