BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 26, 2010

Tikusku bakal 'nyeng'

Hiii...Salam...
kadang2 lupa la hari, hari isnin dikatakan hari selasa..hari ni hari isnin ok..
ramai yang tak suka hari isnin kerana hari minggu untuk bergonjeng sudah habis..
sila kembali ke kelas, ke pejabat, ke sekolah..
siapa yang berpuasa selamat berbuka puasa..
berlatih puasa yer, da nak dekat ni bulan ramadhan.. sangat rindu lah.

eh korang2, penah tak korang main menatang ni kat FB
click challenge



game ni, kita kena klik laju2..tengok dalam masa 10 saat berapa korang dapat klik..
mula2 main mencabar gak la..penat tahan nafas..haha =p
dulu masa mula2 main dapat la dalam 60 je dalam masa 10saat tu.. tapi member2 ada yang dapat sampai 80-90 klik..hisy tension la..tak nak main dah.. tetiba semalam encik shah bagi tips, so try la..
jadi ni yang dapat

































128 klik dalam masa 10 saat... tengok ada yang tak caya cakap tipu lak..keh2

ni yang encik shah punya..






168 per 10 saat..huhuh..takpe2.. nanti lawan..macam2 la diorang , ada jugak yang suruh tukar setting kat mouse, skali klik jadi 5 kali terus..hua3....ada gak yang sampai 200 ++ agaknye diorang tekan button kat laptop skali kot...huhuhu

jom korang, try yer.. tengok berapa korang dapat..teheee : D
tips tersembunyi ada kat atas =p


p/s : jap lagi nyeng jugak la tikus ni..huhuhu -_-

4 comments:

shah kyubi said...

kefemesan shah bkal mncul..haha=b
tikus org dh lmbik..lmh longlai je..huhu=b

sizukaDeboss said...

haha.boleh plak kan.tp game nih memang cool habes!

cik ena merduwaty said...

xpnh cube la cik..xde mase..sy xpakai mouse..hahah

Mama JnJ said...

kak tak maen dah..deaktivate mukabuku huhu..
dah cuba letak love2 tu..tapi selow amat seh..terpaksa buang..
line amat 'lampir' kebelakangan ini dik..nak bw pon susah huhu..mana yg setia ngan je..cam wani ngan sizuka..eh aloo sizuka
hehe