BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 24, 2010

huuuu....

Salam sume...
urmm..Mulai hari ni nak update blog kena pakai  tdung untuk mengembalikan keyakinan diri ..
huhu..sedey gilerrr.. tadi g ptong rambut budak tu g potong rambut pendek sangat2..
orang cakap taknak dengar, sibuk sembang dengan kawan dia..haih..
kan dah termenangis kat kedai.. malu pulak.kekeke..
ibu memujuk, mari kita g KFC, nanti rambut pnjang balik..yeke?
huh! tekanan betul..tak mau g kedai tu dah..


nasib baik ada budak gemowks ni pngubat hati yang lara ^_^


lagi gambar sexy :





p/S : cik ena, pinjam bahu =(

5 comments:

cik ena merduwaty said...

alahai cian nyer cik wani..xpe..rambut yg pndek bleh tmbuh semula..jgn risau ey..mesti cantik punye...heehe...

Mama JnJ said...

napa ni wanie...jangan sedih-sedih ya
:-)

shah kyubi said...

sbr ea wani=)
cmey nye piya..cbt pp die=b

dunspeak♥ said...

alahai comelnye bby niee

pu3mas89 said...

awk.. tolong cubit pp die untuk kite ye...

n 1 g.. nk pinjm bulu maTA DIA YG HOT ITU BLH X??????? hihihihihi