BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 20, 2010

nak bengang boleh tak?

SMS berbunyi trut tut...


xyz : hai wani, watpe tu?
me : hai..wlsalam, x wtpe..sory, tak save r num, sape ni ek?
xyz : kawan lame, xkan x kenal kot..sampai hati =(
me : ^$@*&(#
bukan sekali 2 berlaku, memang banyak kali!




YM di buzz
minyak cap kapak : hai wani...
me : yer...
minyak cap kapak : buat ape tu?
me : x watpe..sape ni eh..
minyak cap kapak : la..xkan x ingat dah..
me : sory sgt2, x ingat r..sape ek..gtau r name
minyak cap kapak : habis tu sape yang add dulu..
me : ^$(%&@(%


adoyai lau aku ingat x la aku tanye..gpun macam tak penah chat ngan ko je..nak marah ko tak letak nama dalam macam dalam IC, tak boleh la sebab aku pun sama..*sigh*
kenapa rasa macam dipermainkan je..susahnya nak jawab bila orang tanya..macam rajinnya aku nak melayan ko..adakah aku ni panas baran?
yela2 salah aku sebab tak hafal semua kan..ok.






6 comments:

Encik aMin said...

Hahahar.. kalo main add je Ym tu, mmg camni laa jadinye.. aku pun dah kena aritu, huhu...

btw, i follow u... :)

Uruchimaru @ kf said...

adh sabar ajelah cik wanie..!

Mama JnJ said...

haa.dah boleh komen pun..yeaaa
oke..nampak soalan cam page desktop ya:
(psst jgnlah panggil akak comel, hehe..tak comellah, muka org tua akak ni hehe)
contoh:wani tak copy cover blog skrg ni, cari kat keyboard tu PRINT SCREEN atau PrtSc, klik tu, pastu bukak PAINT, paste kat situ dan save..tadaaa..dah siap..boleh edit..lalala..cuba dulu, kalu tak leh kita berym ya..gerenti tak kacau mcm en.myak cap kapak tu punyer..hehe
add ym:nayzz@yahoo.com
kalo sudilerr :-)

Onelove...Jambu merah warna said...

en,amin : huhuhu..maybe pnah suh die add, pastu lupe sape sbb name x btul!

KF : c(hahaks, saje tmbah c jadi kfc =p) masih sbar ni!

mama JnJ: akak comel la, lagi2 stail pnulisan akak tu..gelak je lau bace..hu3
wani add, tq so much akak ^_^

cik ena merduwaty said...

giler famos cik wani..sy yg da lame jadi artis ni pun xde yg buat macm tu kat sy..ahhahaks..

Onelove...Jambu merah warna said...

member2 lame la cik ena... pastu bl org xknal saje nak main2..uhukk.. geram kot!