BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 2, 2010

sejuta ratus kemaafan

Assalamualaikum...
Maaf a lot.. sebab dah lama tak jalan2 blog korang..
sebab hati gundah gulana..
sekarang sedikit kurang mungkin kemungkinan..
jadi terasa nak update belog tanpa rasa bersalah . . .
terima kasih jutaan di ucap, kerana sudi follow blog ini secara diam2...
sebab rasa pelik tak bukak blog pun follower macam sedikit bertambah...
kasih2...hehehe..

oklah 2 DEC 2010 adalah tarikh permulaan.
tak tahu lagi apa selepas ini... semoga Allah SWT memberikan petunjuk pada kita semua..

rasa bahagia sebab lepas ni akan ke KLCC setiap hari =)
hai KLCC..
dolu2 sejak 4 tahun lepas pun tiap2 hari ke KLCC, Kuala Lumpur City Campus..
tapi ini betul2 KLCC lah.. ^_^

3 comments:

Anonymous said...

orang tak kisah pun kau blogwalking ke tak,dalam erti kata lain orang tak sedar pun kewujudan kau dalam dunia blogger ni
uppsssssssssss...................

SweetSyaza said...

wah heavennya g KLCC everyday :)

cena merduwaty said...

ala cik nk p gak KLCC...huhu...ingat nak buat LI kat Kl tpi takut akak org da cri tmpat kat mlake la..huhuu