BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 25, 2010

The gewdiks story

Menamakan hari Gedik sedunia.
di ceritakan kerana mungkin kerana kerana ada pertandingan esei bergambar terbaik.
dan nanti pemenang mesti ada hadiah kan.. hadiah yang best la kan.. tak kan tak best  lah kan..lah kan..?
story di taip ketika Fani tengah menangis kesakitan. ye. di ulangi Fani tengah MENANGIS. simpati terhadap kesakitan yang dialami sekarang..tapi mau gelak boley ka cik Fani?? LOLOLOLOLOLOL

ok, selepas di lupakan hari apa, taulah hari itu hari Rabu sebab kat blog Mr.Curly cakap hari Rabu. Tapi hari ni lah baru update.. sebab pemenang kena la mengalah dulu..
rasa bersalah nak keluar berpoye2 hilang lah sikit sebab dapat keje maghrib tu... kalau tak muka mesti seposen je nak menunjukkan rasa bersalah tu.. tapi akan nampak la muka 40sen akhirnya..paham tak.

dalam pukul  8 lebih, Wani, Ina, Ila, dan Fani g ambik budak Johor .
Kami pun bergeraklah ke TS..kawasan jajahan Ila..
masa dalam kereta semua diam jer.. semua malu.kan 1st time jumpa kan..
jadi semua diamlah..kekekekekekeke..
padahal bising macam pe jer... siap ada yang karaoke ag tuh.. aku jelah yang diam.
dah sampai TS dari belakang dah tau kereta MC, sebab nampak la rambut dia kan..
diorang ni memang la kan.. suh bawak member tapi tak cakap suh bawak 30 orang..kalau cakap awal2 lagi kecoh..hahah...

jadi  paham-paham la kan sape yang belanja

tu dia pemenang kak Lily yang comel, yang belakang jangan perasan




Mr.Curly n Mrs.Curly




so nampak la kan, semua gedik giler, kecuali Kak Lily ... harus la di namakan cerita gedik.




Ila, Ina n dak Johor









si Fani ngan MC .suke ah gambar ni...




kaki itu menakutkan!

















tiap kali nak baling mesti ke longkang... sebenarnya sengaja je nak bagi masuk longkang baru lah ada orang bagi perhatian sikit kan.. dapat jatuh 1 pun ada orang tepuk.. terer kot main..seyes.MC tak di kira pemenang sebab menggunakan jampi serapah.wawawa =p
MC, wa tak malu ok..ahakksss... tak caya tanya la budak2 ni...
lepas g minum air buah, kami pun balik.wani yang bawak kete... isy3...
thanks la kat budak Johor ngan MC sebab susah2 belanja kitaorang... selamat berkenalan ye.kekeke..
sangat enjoy ok.. ^_^










































sekian.

5 comments:

cena_sarina said...

wah bestnyer cik...hehhe..

sizuka[Izzati] said...

wah syoknya keluar reramai.ni sume blogger ke nih?

mr.curly said...

ceh3..buat2 klh kununnnnn..pirahhh!!!..huhu

shah kyubi said...

stuju ngan mr.curly..ha3

bdk johor said...

yela bro.. dia mmg terer, tp terer tuk tidak mjatuhkan pin lar. hahaha. jgn marah ar. hehe