BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 17, 2010

tink taunk..

Salam pembuka taip...

entry sebelum di tarik balik...hehe...
takut pulak d salah ertikan...
xde masalah dengan sape2 pon... gembira dengan kawan2 semua.. sangat2... ^_^ hehe...
banyak benda nak update, tapi taip2, delete..taip2 delete...


Tetiba teringat masa lalu...
korang ada ke tabiat time kecik2 dulu?
perangai pelik2 yang jadi habitat tabiat..
hari tu tengok anak sepupu, dia nak tido , dia gentel2 bucu bantal pastu main2 kat hidung dia..comel la pulak..
wani masa kecik2 dulu tak leh tido lau takde bantal peluk dengan selimut..
selimut lak bungkus sampai kat leher.. WAJIB
panas2 pun x kira gak...
jadi nak bagi best tido, tak panas, sebelum tido, basahkan baju kat depan dulu...
teheee =P
ma marah gilak, nanti sejuk dada, paru2 berair, bahaya..bla3...
kecik2 mana tau apa kan..buat jugak senyap2...kadang2 terjaga tengah2 malam
rasa baju dah kering dan agak panas, rela bangun g bilik air, basahkan baju balik...
buruknya perangai..
habit tu stop dengan sendiri lepas masuk U..
kat PLKN still buat jugak..hehe..

dah2.. sambung lain kali.. nanti tak larat korang nak baca.. xde orang baca nanti syok sendiri plak...
ngeeeee~!!

6 comments:

- koroe - said...

mesti jeragat baju tu kan..ish2..sile stop wat mde ni..haha

hamzah ian said...

hrr

Onelove...Jambu merah warna said...

koroe : ngeeee.. baju yg wat tido mmg da xleh pkai time lain.. hbs taik lalat...haha..

hamzah : rrhrh

noreed said...

heehhe pelik btul tabiat ni. dan agak kreatif...

cik ena merduwaty said...

tak sangke cik ade tabiat macam tu...tak pnh citer kat org pun...huhu

Onelove...Jambu merah warna said...

cik ena : eh bl ms komen ni.. td xde pun..hehe.. x tercerita la cik.. x kan nk citer psl prangai x snonoh.. jtuh la stndard..=P

noreed : buruk kan prangai.. tu blum msuk bab psg kipas kuat2 hala sorang2 je.. hehe