BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 22, 2010

Salam...
ngeeee~
bosan.. tak tau nak buat apa ni...
oh, belog ni bermusim yer..ada musim meluahkan perasan perasaan juga.
haa.. bosan ni... nak blogwalking tu memang la sangat hampeh.. dah seminggu kot macam ni..
tak paham kenapa tenet slow yang amat.. nak cakap hujan, TAK HUJAN pon...
ada blog boleh masuk, tapi shoutbox tak keluar pun.. nak komen lagi la.. 10 kali refresh belum tentu boleh komen...
eee... geram3...
nak update blog pun gambar takleh upload..


mati kutu di buatnya..
facebook yang bosan tu boleh pulak dia loading dengan jayanya...
ngengada....

kawan2 pulak gedik2 menyakitkan hati
"ish2 wani aktiviti riadah langsung, tak berkembang la otak duk umah jer"
yela.. dah xde sapa nak ajak kuar nak wat camne
"ala, ada jer, adik pun ada.. wani jer tak tau nak memanfaatkan"
oh lebih baek kamoo diam.. cepuuukkk kang~!

eh orang kuar jugak la.. tapi xde la tiap2 hari..
kamu mana tau, buat2 tau kenapa....
menyampah2....ngeeeee T_T
sedih betul...
down3....~


itu ler.. bile takde mood malas nak balas mesej orang apatah lagi g mesej orang...
kalau tak sakit hati aku pulak yang sakitkan hati orang...
hah...

lantak la apa orang nak cakap...weekkkkk =P
sory lah kalau blog ni bosan amat.. dah tak macam dulu..
tuan belog tunjuk perasaan ~~~




p/s : harap2 esok ada kesibukan sedikit yang membawa kepada kehepian..

1 comments:

sizuka[Izzati] said...

alohhhh wani bermuram durja nih.be happy girl!