BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 5, 2010

windu mindu...

Saya sangat simpati pada mangsa banjir..


tapi, kalau dah macam ni gayanya  . .. . .. ...


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+









serius x kecian ok...
bila banjir, berpesta.. gumbira..
huh.. jeles..
umah pak teh kat rantau panjang. bila musim tengkujuh je,
air dari sungai golok tu akan naik..
umah diorang memang tinggi gilak ah..  asyik tinggikan umah je keje diorang..
kalau hari2 biasa memang r pelik sikit kalau nampak sampan, bot, dengan jet ski bagai kat bawah umah..
jauh kot dari pantai..ngeeee..

haih rindu la nak main air banjir.. lepas arwah nenek takde, 
semuanya sudah menjadi sejarah..kuang3..
main air pastu makan ubi kayu... =)

penah nampak lintah dan ular juga.. tapi  main tetap main..ahahakss...
nenek bising jer panggil naik.. dah la kulit 'lokek'
mungkin sebab masa kecik2 tinggal ngan nenek, breastfeeding pun ngan nenek..hahah..xde susu pon..ngeee~
cucu paling manja... 
 "ani... meh tido meh"  ^_^


oh.rindu.







p/s : Al-fatihah untuk arwah nenek.terima kasih...Allah saja yang dapat membalasnya..

6 comments:

cik ena merduwaty said...

al fatehah....
ani??manis sunnguh pangilan itu..hehehheheh

Imran Arjuna said...

Situasi banjir berbeza untuk golongan berbeza :p

shah kyubi said...

bkn men lg bdak2 2..huhu
ani gi mnd=b

♥iLe irnadiana♥ said...

sikit pun x kesian kalau mcm ni..enjoy lagi ada :D

sizuka[Izzati] said...

al-fatihah untuk arwah nenek wani.

rock betul budak tu smpai men jet ski dlm air banjir.whoooot~

Mama JnJ said...

al-fatihah untuk arwah nenek wani ya..